Slavné ženy v kokpitu: Inspirace pro budoucí pilotky

K oslavě Mezinárodního dne žen bychom rádi popřáli vše nejlepší všem ženám a vyzdvihli jejich sílu a odvahu. Přinášíme vám inspirativní příběhy tří žen, které si splnily své sny a staly se legendami v letectví. Amelia Earhart, Bessie Coleman a Jacqueline Cochran ukázaly, že obloha je otevřená všem. Jejich odvážné kroky a nezlomná vůle inspirovaly generace žen, aby se nezalekly…

Nový vyhlídkový let: Zažijte Prahu z výšky

Představujeme vám novou trasu, se kterou můžete prozkoumat krásy hlavního města České republiky. Ať už jste turista nebo místní znalec, překvapí vás, co všechno můžete z letadla spatřit. Připoutejte se a připravte se na vyhlídkový let nad Prahou z letiště Praha Letňany.
Praha jako na dlani!
Na cestě z Letňan směrem k Průhonicím se vám naskytne dechberoucí pohled na celou Prahu.

Jak získat pilotní průkaz?

Létání – to je ten pravý symbol svobody! Mnozí lidé sní o tom, jak by mohli pilotovat letadlo a prozkoumávat svět z výšky. Získání pilotního průkazu může tento sen změnit v realitu. V tomto článku se podíváme na kroky, které musíte podniknout k získání pilotního průkazu.
Létání pro radost a vlastní potřebu: Jak získat pilotní průkaz PPL(A) nebo ULL?

Průkaz ULL (Pilot…

Představujeme nový vyhlídkový let nad Frýdek-Místek

Možnosti pro vyhlídkové lety je téměř neomezené. Ale některé trasy jsou zkrátka pěknější a zajímavější, co se přírodních krás, památek nebo známých měst týče. Proto pro vás pravidelně vymýšlíme nové vyhlídkové okruhy, které vám ukážou to nejkrásnější v dané lokalitě. Tento měsíc vám s radostí představujeme zcela nový vyhlídkový let z Ostravy nad Frýdek-Místek a okolí.
Takhle jste Frýdek-Místek ještě neviděli
Město…

Nenechte si uletět Black Friday akci na vyhlídkové lety

BLACK FRIDAY
Ulovte letecké zážitky ve speciální akci
Pozor, je to tady! Právě teď máte příležitost získat nejoblíbenější vyhlídkové lety se slevou.
Akce platí až do neděle 27. listopadu 2022.

Nejoblíbenější vyhlídkové lety v akci 1 + 1 za polovinu!

Ke každé zakoupené letence na níže vybrané vyhlídkové lety získáváte možnost dokoupit druhou letenku s 50% slevou. Stačí v rámci objednávky zaškrtnout políčko “Dokoupení druhé…

Užijte si podzimní výhledy z kokpitu letadla

Výhodou létání letadly a vrtulníky je zejména fakt, že jejich sezóna prakticky nikdy nekončí – díky vyhřívané kabině mohou létat celoročně. A právě protože konec léta pro nadšence do vyhlídkových letů neznamená žádnou překážku, můžete si zvesela užít výhledy na podzimní krajinu v celé své kráse.
Vyhlídkové lety nad podzimní krajinou
Chcete si i vy užít barvy podzimu ze vzduchu? Vyberte si…

Průvodce vyhlídkovým letem nad lázeňská města a krásy západních Čech

Ať už jste aktivní turisté, nadšenci do historie, lázeňští šviháci nebo si zkrátka chcete užít skvělou podívanou, novinku mezi našimi vyhlídkovými lety si zamilujete. Přichystali jsme totiž pro vás tak nabitý let, že v něm najdete od všeho něco. Proleťte se s námi na vyhlídkový let Lázeňská města a krásy západních Čech!
Lázně kam se podíváš
Západní Čechy jsou pravděpodobně nejznámější oblastí,…

Oslavte s námi Světový den pilotů

Každý rok již od roku 2014 patří datum 26. dubna všem pilotům. V tento den totiž slavíme Světový den pilotů a k této příležitosti bychom se s vámi rádi podělili o pár řádků o tom, jak tento svátek vůbec vznikl a jaký význam s sebou přináší. Přejeme příjemné počtení a hlavně krásný Světový den pilotů nejen všem pilotům, ale také nadšencům…

Nejoblíbenější vyhlídkový let: Karlštejn, Beskydy nebo Pálava?

Památky, přírodní úkazy, bohatá historie… Tyhle vyhlídkové lety to mají všechno. Také díky tomu stanuly za dobu našeho poletování po České republice na vrcholu žebříčku nejoblíbenějších leteckých tras v naší nabídce a jsou bezesporu našimi bestsellery. Seznamte se s třemi trasami, které okouzlily už zástupy leteckých nadšenců a dost možná si po přečtení článku získají i vaši přízeň. Je to…

Vyhlídkový let odkrývá tajemství zimní krajiny

Kouzlo zimní krajiny je nenapodobitelné. Díky opadaným stromům je vidět vše, co bývá přes rok skryto pod jejich korunami. Když se k tomu přidá ještě sněhová nadílka, v čemž třeba letošní zima zatím příjemně překvapuje, o idylu je postaráno. A právě z paluby letadla vám vyhlídkový let zaručí nádhernou podívanou na blyštící se scenérie doslova v celé své kráse.

Skvělá viditelnost…